nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

Dessertkager Diverse Fromage og lignende Frugt Grødris Is og sorbet Sæsonafhængige

Søgning med FreeFind

Desserter

Alfabetisk oversigt over opskrifterne:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Opskrifterne opdelt efter fedtenergi procent:

Retter med en fedtenergi procent på højst 30 Retter med en fedtenergi procent mellem 31 og 35 Retter med en fedtenergi procent over 35

Opskrifter under punktet Frugt skal tilberedes med frugt, som normalt kan købes hele året, med frossen eller konserveret frugt, mens opskrifter under punktet Sæsonafhængige skal tilberedes med frisk frugt, som kun kan købes i en begrænset sæson. Oplysning om sæsonen er angivet i de enkelte opskrifter, og er ifølge siden Sæson for god smag fra Gartneribrugets Afsætningsudvalg.

I kategorien Brød og kager kan du finde nogle opskrifter på tærter, der kan serveres som dessert.

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.