nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

Traditionelle frokostretter Alternative frokostretter Forretter

Søgning med FreeFind

Alfabetisk oversigt over opskrifterne:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Opskrifterne opdelt efter fedtenergi procent:

Retter med en fedtenergi procent på højst 30 Retter med en fedtenergi procent mellem 31 og 35 Retter med en fedtenergi procent over 35

Frokostretterne er inddelt i traditionelle frokostretter, som man plejer at servere med øl og snaps, og alternative frokostretter, som måske bedre er egnede til at blive serveret med hvidvin.

Opskrifterne er i nogle tilfælde til mere end to personer, det vil så fremgå af opskriften, hvor mange portioner den omfatter.

Portionerne er tilpassede, så 2-3 forskellige retter, vil udgøre en god frokost.

Mange Forretter vil også være egnede til at blive serveret som frokostret, nogen af de mest velegnede er anført her på siden.

Andre brugbare retter kunne være Lasagne eller en Pastasalat, hvor retten så deles i fire portioner i stedet for to.

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.