nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Links

Fødevarestyrelsen under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri publicerer en række værdifulde sider, først og fremmest Alt om kost, som indeholder mange nyttige oplysninger, herunder de officielle kostråd.

Forbrugerrådet har en side Gode råd om mad og indkøb, som indeholder et stort antal undersider med forskellige emner.

Fødevareinstituttet under Danmarks Tekniske Universitet publicerer Fødevaredatabanken, som er blevet anvendt i forbindelse med energi beregningerne på disse sider, som nærmere beskrevet på siden Energiberegning.

Landbrug & Fødevarer, som er organisation for de danske fødevareerhverv, står bag hjemmesiden Vores mad hvor man blandt meget andet kan finde nogle sider om udskæringer af kød.

Danmarks Fiskehandlere har en hjemmeside med oplysninger om sæson for de almindelige spisefisk, samt et leksikon, hvor man kan finde oplysninger om de forskellige fisk. Du kan læse nærmere om hvilke fisk du bør efterspørge på WWF's fiskeguide.

Gartneribrugets afsætningsudvalg har en side om danske frugter og grønsager med beskrivelse, sæson og opskrifter. Oplysninger om sæson for frugt i dessert opskrifterne er fra denne side. De mere eksotiske frugter kan man se mere om på en side, som vedligeholdes af EMU, Danmarks undervisningsportal.

Generel oplysning om råvarer kan man finde på hjemmesiden Råvareguiden, med oplysninger om grøntsager, frugt, krydderurter, fisk og svampe.Der er også en nyttig sæsonguide.

Her er links til forskellige hjemmesider om fødevarer og ernæring, hvor særligt interesserede kan finde mange gode og nyttige oplysninger.

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.