nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Mad til to uden JavaScript

Navigation på Mad til to kan ske fra denne side, hvis du ikke har aktiveret JavaScript i din browser.

Menuerne på siderne er indsat med JavaScript for ikke at gøre eventuelle fremtidige ændringer uoverkommelige. Du vil derfor være nødt til at vende tilbage til denne side, når du har brug for at anvende et af menupunkterne. Bortset fra denne mindre gene, er det muligt at navigere rundt på siderne uden problemer.

Kategorier vælges med knapperne til venstre. Opskrifterne kan findes efter navn ved at klikke på et bogstav til højre, og opskrifterne opdelt efter fedtenergi procent kan ses ved klikke på en Smiley.

Søgning kan foretages fra søgefeltet i venstre side af de enkelte sider. Udvidet søgning kan kun anvendes med JavaScript aktiveret.

Fanebladene foroven giver adgang til indholdsfortegnelse, sideoversigt, kommentarer til energiberegningen i opskrifterne, nærmere oplysninger om Mad til to, samt forskellige nyttige links.

Kontakt adressen nederst på siden er beskyttet med brug af JavaScript for at undgå, at den bliver aflæst af en spambot. Så hvis hvis du ønsker at kontakte mig for at kommentere disse sider, er du nødt til midlertidigt at aktivere JavaScript, så du kan aflæse email adressen.

Alfabetisk oversigt over opskrifterne:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Opskrifterne opdelt efter fedtenergi procent:

Retter med en fedtenergi procent på højst 30 Retter med en fedtenergi procent mellem 31 og 35 Retter med en fedtenergi procent over 35

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.