nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Italiensk landbrød

25 g gær
2 dl lunkent vand
150 g durummel

3 dl lunkent vand
2 spsk olivenolie
100 g durummel
500 g hvedemel
2 tsk salt

¼ dl vand til pensling

Gæren udrøres i lunkent vand, durummel tilsættes og surdejen står tildækket i 24 timer ved køkkentemperatur.

Vand, olivenolie, durummel, hvedemel og salt røres sammen, surdejen kommes i, og dejen æltes grundigt. Stilles til hævning i 45 minutter, hvorefter den slås ned og formes til et stort brød og stilles til efterhævning på bagepladen i 20 minutter. Brødet pensles med vand, ridses og bages ved 225° i 40 minutter.

brd xbagning
Klik for større billede
Energi i alt: 11.851 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 82 g 12%
Kulhydrat 525 g 75%
Fedt 40 g 13%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen er for hele brødet.

Vær opmærksom på, at tilberedningen af dette brød skal påbegyndes dagen før.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/bagning/bag106.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.