nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Æblekage

½ æble
1 tsk sukker
1 knsp kanel

2 spsk flydende margarine
2 spsk sukker
½ bg past. helæg
1½ dl hvedemel
½ tsk bagepulver
2 spsk mælk

Æblet skrælles, kernehuset fjernes, og det halve æble skæres i tynde både som drysses med sukker og kanel.

Margarine røres med sukker, æg, hvedemel, bagepulver og mælk tilsættes og dejen røres sammen.

Dejen hældes i en smurt 0,5 liters engangs aluform. Æblestykkerne lægges ovenpå og trykkes fast, hvorefter kagen bages midt i ovnen ved 175° i 50 minutter.

kag xbagning
Klik for større billede
Energi pr. person: 744 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 3 g 7%
Kulhydrat 25 g 56%
Fedt 7 g 37%
Alkohol 0 g 0%

Til to eller fire personer. Energiberegningen er for en fjerdedel af kagen.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/bagning/bag110.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.