nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pæretærte med mandler

½ dl flydende margarine
2 dl hvedemel
¾ dl sukker
½ stang vanille
1 knsp salt
1 bg past. helæg

15 mandler
1-2 pærer

Margarinen blandes med hvedemel. Sukker, korn fra vanillen og salt tilsættes, og dejen samles med ægget. Stilles i køleskabet i 30 minutter.

Mandlerne skoldes, smuttes, og halveres. Pærerne skrælles, kærnehus og stilk fjernes, og de skæres i små stykker.

Dejen deles i to dele, halvdelen kommes i en smurt 19 cm tærteform. Pære stykkerne fordeles over, hvorefter den anden halvdel af dejen bredes ud over pærerne og trykkes fast. De halverede mandler lægges på dejen, og tærten bages ved 225° i 30 minutter.

tar xbagning
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.432 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 6 g 7%
Kulhydrat 43 g 51%
Fedt 16 g 42%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften er til fire personer. Til to skal ingredienserne halveres, og en tærteform på 14 cm anvendes.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/bagning/bag111.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.