nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Æbletærte med kanel

3¼ dl hvedemel
1 dl sukker
1 tsk bagepulver
¾ dl flydende margarine
2 spsk vand

400 g æbler
2 spsk sukker
1-1½ tsk kanel

2½ dl ylette eller yoghurt naturel
1½ spsk ahornsirup eller akaciehonning

Hvedemel, sukker og bagepulver blandes i en skål. Margarine og vand røres i, og dejen kommes i en smurt 19 cm tærteform.

Æblerne skrælles, kernehusene fjernes, og æblerne skæres ud i tynde både, som fordeles på tærtebunden og drysses med sukker og kanel. Bages ved 200° i 30 minutter.

Ylette/yoghurt naturel afdryppes et par timer i et kaffefilter, røres med ahornsirup eller akaciehonning, og serveres til tærten.

tar xbagning dessertcreme
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.076 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 9 g 7%
Kulhydrat 75 g 61%
Fedt 17 g 32%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften er til fire personer. Til to skal ingredienserne halveres, og en tærteform på 14 cm anvendes.

I stedet for at afdryppe ylette eller yoghurt naturel kan den halve mængde græsk yoghurt 2% anvendes.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/bagning/bag112.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.