nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kirsebærkage

2 spsk flydende margarine
1 dl sukker
1 bg past. helæg
1 dl hvedemel
½ tsk bagepulver
50 g valnødder

100 g dessert kirsebær

Margarine røres godt med sukker. Æg tilsættes, hvorefter mel, bagepulver og valnødder i mindre stykker røres i dejen.

Dejen kommes i en smurt 0,5 liters engangs aluform. Kirsebærrene afdryppes i en sigte og fordeles over, hvorefter kagen bages ved 175° i 1 time.

kag xbagning
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.347 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 5 g 6%
Kulhydrat 39 g 50%
Fedt 16 g 44%
Alkohol 0 g 0%

Til to eller fire personer. Energiberegningen er for en fjerdedel af kagen.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/bagning/bag116.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.