nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Æbletærte med marcipan

¾ dl flydende margarine
1¾ dl hvedemel
1 spsk sukker
2 spsk vand

2 spsk flydende margarine
4 spsk sukker
2 bg past. helæg
100 g marcipan

2 æbler

Margarinen blandes med melet, sukker tilsættes, og dejen samles med vand. Dejen stilles i køleskabet 1 time, hvorefter den kommes i en smurt 19 cm tærteform.

Margarine varmes, sukker røres i, og gryden tages af komfuret. Æg og reven marcipan tilsættes.

Æblerne skrælles, kernehuset fjernes og de skæres i små terninger som fordeles ovenpå dejen. Marcipanblandingen hældes over, og tærten bages ved 200° i 35 minutter.

tar xbagning
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.217 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 8 g 7%
Kulhydrat 50 g 38%
Fedt 32 g 55%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften er til fire personer. Til to skal ingredienserne halveres, og en tærteform på 14 cm anvendes.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/bagning/bag119.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.