nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Nøddekage

20-25 hele hasselnødder
¾ dl hvedemel
2½ spsk sukker
2 spsk flydende margarine

½ dl sukker
1½ spsk flydende margarine
½ bg past. helæg
20-25 hele hasselnødder
20-25 hele mandler

Hasselnødder blendes eller hakkes fint, blandes med hvedemel og sukker og røres med flydende margarine. Dejen kommes i en smurt 0,5 liters engangs aluform, trykkes fast med en ske, og bages ved 200° i 15 minutter.

Sukker røres med margarine, æg tilsættes, og blandingen kommes i formen. Hele hasselnødder og smuttede mandler fordeles over, og kagen bages videre i 20-25 minutter.

kag xbagning
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.726 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 9 g 9%
Kulhydrat 27 g 26%
Fedt 30 g 65%
Alkohol 0 g 0%

Til to eller fire personer. Energiberegningen er for en fjerdedel af kagen.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/bagning/bag121.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.