nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Chokoladekage

50 g mørk chokolade

1 bg past. æggeblommer
1¼ dl flormelis
50 g margarine
1 dl hvedemel

1 bg past. æggehvider

Chokoladen blendes eller rives.

Æggeblommer piskes med flormelis. Margarine, hvedemel og chokolade tilsættes og dejen røres sammen.

Æggehvider piskes stive og vendes i dejen, som derefter kommes i en smurt 0,5 liters engangs aluform og bages ved 175° i 40 min.

kag xbagning
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.366 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 5 g 6%
Kulhydrat 38 g 47%
Fedt 17 g 47%
Alkohol 0 g 0%

Til to eller fire personer. Energiberegningen er for en fjerdedel af kagen.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/bagning/bag122.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.