nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kuvertbrød

3 dl mælk
½ dl flydende margarine
1 bg past. helæg
50 g gær

200 g sigtemel
350 g hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker

Mælken lunes, margarine og helæg tilsættes, hvorefter gæren udrøres i væsken.

Mel, salt og sukker tilsættes, og dejen æltes grundigt inden den stilles til hævning i 45 minutter.

Dejen slås ned og deles i 16 stykker, som hver formes til et lille brød og stilles til efterhævning på en bageplade i 15 minutter. Brødene pensles med mælk, snittes på langs og bages 15 minutter ved 225°.

div xbagning madbrød flutes
Klik for større billede
Energi pr. person: 670 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 5 g 12%
Kulhydrat 27 g 67%
Fedt 4 g 21%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen er for et kuvertbrød.

Disse brød er velegnede til alle opskrifter, hvor der serveres brød som tilbehør.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/bagning/bag126.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.