nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Brunsviger

½ dl mælk
¼ pakke gær
1 spsk flydende margarine
1 bg past. helæg
2 dl hvedemel
1 tsk sukker
1 knsp salt

¼ dl flydende margarine
1 tsk ahornsirup
1 dl brun farin

Mælken lunes og gæren udrøres deri. Margarine, helæg, mel, sukker og salt tilsættes og dejen æltes grundigt, hvorefter stilles til hævning i 30 min.

Margarine, ahorn sirup og brun farin røres sammen.

Dejen kommes i en smurt 1,2 liters (15 x 20 cm) engangs aluform og presses ud så den fylder formen i et jævnt lag. Fyldet smøres på dejen, som så efterhæver i 20 minutter inden den stilles i ovnen og bages ved 200° i 20 minutter.

div xbagning
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.168 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 5 g 7%
Kulhydrat 41 g 60%
Fedt 10 g 33%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften er til fire personer.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/bagning/bag127.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.