nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Frugtdessert

1 nektarin
1 banan
1 pære
10 druer
1 kiwifrugt

1 rød grapefrugt
½-¾ dl rørsukker

2½ dl ylette eller yoghurt naturel
1½ spsk ahornsirup eller akaciehonning

Nektarin halveres, stenen fjernes, og den skæres i terninger. Banan skæres i skiver, pære i terninger, druer halveres og udstenes, kiwifrugten skrælles og skæres i kvarte skiver, hvorefter alle frugterne kommes i en skål.

Grapefrugten presses og saften tilsættes rørsukker til den er passende sød. Saften hældes så over frugterne, som derefter trækker i køleskabet i nogle timer. Omrøres et par gange og tages ud ½-1 time før servering.

Ylette/yoghurt naturel afdryppes et par timer i et kaffefilter, røres med ahornsirup eller akaciehonning, og serveres til frugterne.

fru xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.199 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 10 g 8%
Kulhydrat 112 g 87%
Fedt 3 g 5%
Alkohol 0 g 0%

I stedet for at afdryppe ylette eller yoghurt naturel kan den halve mængde græsk yoghurt 2% anvendes.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des102.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.