nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Whiskydessert

½ dl mandelsplitter
¾ dl havregryn
½ spsk sukker

1 dl piskefløde
1½ spsk akaciehonning
2 spsk whisky

Mandelsplitter, havregryn og sukker blandes og ristes på en tør pande under hyppig omrøring i 4-5 minutter. Blandingen stilles til side ca. 30 minutter til den er afkølet.

Fløden piskes, honning og whisky røres i, hvorefter den afkølede blanding tilsættes og desserten kommes i portionsglas.

div xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.717 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 6 g 6%
Kulhydrat 26 g 26%
Fedt 27 g 59%
Alkohol 5 g 9%

Piskefløden kan uden problemer erstattes med et alternativt produkt som f.eks. Cremefine 21% eller Oma til piskning og mad 26%. Energi indholdet ovenfor er beregnet for piskefløde.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des103.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.