nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Bananer med portvin

2 bananer
2 spsk brun farin
2 spsk mandelsplitter
1½ spsk hvid portvin
1 spsk flydende margarine

1¼ dl ylette eller yoghurt naturel
¾ spsk ahornsirup eller akaciehonning

Bananerne skæres igennem på langs, eventuelt også på tværs, og lægges i et smurt ovnfast fad. Brun farin og mandelsplitter fordeles over, portvin hældes ved, og margarine dryppes over, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 12-15 minutter.

Ylette/yoghurt naturel afdryppes et par timer i et kaffefilter, røres med ahornsirup eller akaciehonning, og serveres til bananerne.

fru xdessert dessertcreme
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.438 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 8 g 9%
Kulhydrat 46 g 54%
Fedt 12 g 33%
Alkohol 2 g 4%

I stedet for at afdryppe ylette eller yoghurt naturel kan den halve mængde græsk yoghurt 2% anvendes.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des104.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.