nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Æbler med nødder

200 g æble
1 spsk sukker

¾ dl hasselnødder
1 spsk flydende margarine
½ dl sukker
1 bg past. helæg

2½ dl ylette eller yoghurt naturel
1½ spsk ahornsirup eller akaciehonning

Æble skrælles, skæres i tynde både, kommes i et smurt ovnfast fad, og drysses med sukker.

Hasselnødderne blendes eller hakkes fint og røres sammen med margarine, sukker og æg, hvorefter massen fordeles over æblerne. Fadet stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter.

Ylette/yoghurt naturel afdryppes et par timer i et kaffefilter, røres med ahornsirup eller akaciehonning, og serveres til æblerne.

fru xdessert dessertcreme
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.858 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 14 g 13%
Kulhydrat 48 g 43%
Fedt 21 g 44%
Alkohol 0 g 0%

I stedet for at afdryppe ylette eller yoghurt naturel kan den halve mængde græsk yoghurt 2% anvendes.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des105.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.