nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Ferskensorbet med hindbærpuré

4 halve ferskener fra dåse
3-4 spsk sukker
¾ dl citronsaft

100 g frosne hindbær
2 spsk sukker

Ferskenerne blendes med sukker og citronsaft. Mosen kommes i en skål og stilles i fryseren 3-4 timer. Skal omrøres nogle gange.

Frosne hindbær kommes i kogende vand, koges i 1-2 minutter, afdryppes, blendes med sukker og passeres gennem en sigte.

Sorbeten tages ud af fryseren 10 minutter før servering, røres blød, og serveres i portionsglas overhældt med hindbærpuréen.

iss xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.056 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 1 g 2%
Kulhydrat 59 g 95%
Fedt 1 g 3%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ferskener fra dåse.

Kogning af bærrene beskytter mod smitte fra Norovirus, som kan give Roskildesyge. Læs mere om Norovirus på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des106.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.