nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Jordbærtrifli

250 g friske jordbær
1 spsk sukker
2 spsk hedvin

10 makroner

1 bg past. æggeblomme
1 spsk sukker
1 dl piskefløde

Jordbærrene skæres i skiver og drysses med sukker. Hedvin (portvin, sød sherry eller marsala) hældes over og jordbærrene trækker i 30 minutter.

Makronerne knuses groft og kommes i portionsglas. Jordbær og saft fordeles over.

Æggeblomme røres med sukker. Fløden piskes, vendes med æggeblomme og kommes i portionsglassene.

sae trifli xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.043 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 6 g 5%
Kulhydrat 53 g 44%
Fedt 26 g 48%
Alkohol 2 g 3%

Sæson for friske jordbær er maj - august.

Piskefløden kan uden problemer erstattes med et alternativt produkt som f.eks. Cremefine 21% eller Oma til piskning og mad 26%. Energi indholdet ovenfor er beregnet for piskefløde.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des107.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.