nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Sveskecreme

125 g tørrede svesker

1 spsk akaciehonning
1 dl yoghurt naturel
1 dl piskefløde
1 spsk mandelsplitter

Sveskerne kommes i en gryde med vand så det akkurat dækker og koges ved svag varme i 15 minutter. Stilles til afkøling 1 time.

Sveskerne blendes så til mos med 1 dl af kogevandet. Honning og yoghurt tilsættes. Fløden piskes og røres sammen med sveskerne. Cremen kommes i portionsglas og drysses med mandelsplitter.

div xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.719 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 6 g 5%
Kulhydrat 46 g 46%
Fedt 22 g 49%
Alkohol 0 g 0%

Piskefløden kan uden problemer erstattes med et alternativt produkt som f.eks. Cremefine 21% eller Oma til piskning og mad 26%. Energi indholdet ovenfor er beregnet for piskefløde.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des110.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.