nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kirsebærfromage

3 blade husblas
½ dl kirsebærlage

2 dl yoghurt naturel
½ dl dessert kirsebær
1 bg past. æggehvider
2 spsk sukker

Husblas udblødes 5 minutter i koldt vand, tages op og smeltes over vandbad. Kirsebærlagen kommes i når det er kølet lidt af.

Yoghurten tilsættes husblas og kirsebær. Æggehvider piskes, tilsættes sukker, og vendes i yoghurten efter 10-15 minutter, når den begynder at stivne, hvorefter desserten hældes i en skål eller portionsglas og stilles i køleskabet 2-3 timer.

frm xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 737 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 6 g 15%
Kulhydrat 33 g 77%
Fedt 2 g 8%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des111.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.