nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hindbærtrifli

10 makroner
2 spsk hedvin
250 g friske hindbær

1¼ dl ylette eller yoghurt naturel
¾ spsk ahornsirup eller akaciehonning

Makronerne knuses groft og fordeles i portionsglas. Hedvin (portvin, sød sherry eller marsala) hældes over og trækker 1-2 timer inden hindbærrene fordeles ovenpå.

Ylette/yoghurt naturel afdryppes et par timer i et kaffefilter, røres med ahornsirup eller akaciehonning, og kommes over hindbærrene.

sae trifli xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.086 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 5 g 8%
Kulhydrat 49 g 77%
Fedt 9 g 9%
Alkohol 2 g 6%

Sæson for friske hindbær er juni - oktober.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des112.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.