nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Chokolademousse med cognac

50 g mørk chokolade
1 bg past. æggeblommer
½ spsk cognac

¾ dl piskefløde
1 bg past. æggehvider

Chokoladen smeltes over vandbad. Æggeblommer og cognac røres i.

Fløde og æggehvider piskes og vendes forsigtigt i chokolademassen, først flødeskummet og så æggehviderne. Moussen kommes i portionsglas og stilles i køleskabet 1-2 timer.

div xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.521 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 6 g 7%
Kulhydrat 20 g 22%
Fedt 27 g 68%
Alkohol 1 g 3%

Piskefløden kan uden problemer erstattes med et alternativt produkt som f.eks. Cremefine 21% eller Oma til piskning og mad 26%. Energi indholdet ovenfor er beregnet for piskefløde.

Desserten kan eventuelt drysses med ½ spsk chokolade moccabønner

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des114.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.