nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Nougatdessert

1 tsk pulverkaffe
½ dl kogende vand
75 g blød nougat
1 blad husblas

2 spsk hakkede hasselnødder
1½ dl piskefløde

Pulverkaffe udrøres i kogende vand. Nougat skæres i mindre stykker og smeltes i kaffen. Husblas udblødes 5 minutter i koldt vand og smeltes i blandingen, når den er kølet lidt af. Stilles så til afsvaling i 10-15 minutter.

Hasselnødder tilsættes, fløden piskes og vendes i, hvorefter blandingen kommes i portionsglas og stilles i køleskabet i 2-3 timer.

frm xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.238 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 6 g 5%
Kulhydrat 25 g 19%
Fedt 45 g 76%
Alkohol 0 g 0%

Piskefløden kan uden problemer erstattes med et alternativt produkt som f.eks. Cremefine 21% eller Oma til piskning og mad 26%. Energi indholdet ovenfor er beregnet for piskefløde.

Desserten kan eventuelt drysses med ½ spsk chokolade moccabønner

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des116.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.