nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Bananer med druer

2 bananer
150 g druer
2 spsk mandelsplitter

2 spsk brun farin
2 spsk appelsinsaft

1¼ dl ylette eller yoghurt naturel
¾ spsk ahornsirup eller akaciehonning

Bananerne deles på langs, halveres og kommes i et smurt ovnfast fad. Druerne halveres, udstenes, og lægges over. Mandelsplitter, brun farin og appelsinsaft fordeles over frugterne, og fadet stilles i ovnen ved 200° i 12 minutter.

Ylette/yoghurt naturel afdryppes et par timer i et kaffefilter, røres med ahornsirup eller akaciehonning, og serveres til desserten.

fru xdessert dessertcreme
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.351 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 8 g 10%
Kulhydrat 58 g 73%
Fedt 6 g 17%
Alkohol 0 g 0%

I stedet for at afdryppe ylette eller yoghurt naturel kan den halve mængde græsk yoghurt 2% anvendes.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des117.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.