nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hindbær med nødder

1½ spsk flydende margarine
½ dl rasp
½ dl hakkede hasselnødder
2 spsk sukker

250 g friske hindbær

2½ dl ylette eller yoghurt naturel
1½ spsk ahornsirup eller akaciehonning

Margarinen varmes på en pande, rasp, hakkede hasselnødder og sukker kommes på panden og ristes ved svag varme til raspen er gylden.

Hindbær og raspblanding fordeles skiftevis i portionsglas.

Ylette/yoghurt naturel afdryppes et par timer i et kaffefilter, røres med ahornsirup eller akaciehonning, og kommes over bærrene.

sae xdessert dessertcreme
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.776 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 13 g 13%
Kulhydrat 46 g 44%
Fedt 20 g 43%
Alkohol 0 g 0%

Sæson for friske hindbær er juni - oktober.

I stedet for at afdryppe ylette eller yoghurt naturel kan den halve mængde græsk yoghurt 2% anvendes.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des121.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.