nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Rabarber med marcipan

250 g rabarber
3 spsk sukker

1 bg past. æggehvider
40 g marcipan

2½ dl ylette eller yoghurt naturel
1½ spsk ahornsirup eller akaciehonning

Rabarberne skæres i stykker på 1-2 cm og kommes i et smurt ovnfast fad. Sukker drysses over.

Æggehviderne piskes. Marcipan rives, blandes med æggehviderne og kommes over rabarberstykkerne, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter.

Ylette/yoghurt naturel afdryppes et par timer i et kaffefilter, røres med ahornsirup eller akaciehonning, og serveres til rabarberne.

sae xdessert dessertcreme
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.272 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 13 g 18%
Kulhydrat 42 g 56%
Fedt 9 g 26%
Alkohol 0 g 0%

Sæson for friske rabarber er april - oktober.

I stedet for at afdryppe ylette eller yoghurt naturel kan den halve mængde græsk yoghurt 2% anvendes.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des122.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.