nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Appelsintrifli

1-1½ appelsin

75 g mascarpone
½ spsk sukker
1 spsk cognac
1¼ dl piskefløde
10 makroner

Appelsin skrælles, deles i både, og skæres i små stykker.

Mascarpone røres med sukker og cognac. Fløden piskes let og røres i, hvorefter appelsinstykker, creme og knuste makroner lægges lagvis i portionsglas. Skal trække 30 minutter inden servering.

fru trifli xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.967 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 4 g 3%
Kulhydrat 42 g 36%
Fedt 29 g 57%
Alkohol 2 g 4%

Piskefløden kan uden problemer erstattes med et alternativt produkt som f.eks. Cremefine 21% eller Oma til piskning og mad 26%. Energi indholdet ovenfor er beregnet for piskefløde.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des123.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.