nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kirsebærtrifli

10 makroner
2 spsk kirsebærvin
1½ dl dessert kirsebær

200 g græsk yoghurt 2%
2 spsk sukker
1 spsk kirsebærvin
1 dl piskefløde

Makronerne knuses groft og fordeles i portionsglas. Kirsebærvin hældes over, og de afdryppede kirsebær fordeles ovenpå.

Græsk yoghurt røres med sukker og kirsebærvin. Fløden piskes og tilsættes, hvorefter blandingen hældes over kirsebærrene, og desserten stilles i køleskabet ½-1 time.

fru trifli xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.258 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 8 g 6%
Kulhydrat 71 g 54%
Fedt 21 g 35%
Alkohol 3 g 5%

Piskefløden kan uden problemer erstattes med et alternativt produkt som f.eks. Cremefine 21% eller Oma til piskning og mad 26%. Energi indholdet ovenfor er beregnet for piskefløde.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des130.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.