nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Portvinskage

50 g valnødder
½ dl hvid portvin

1 dl flydende margarine
1 dl sukker
2 bg past. helæg
2¼ dl hvedemel
25 g mørk chokolade

Valnødderne brækkes i stykker og udblødes i portvin i 1 time.

Margarine og sukker røres sammen. Æg tilsættes, hvorefter mel, hakket chokolade, valnødder og portvin vendes i dejen.

Dejen hældes i en smurt 0,9 liters engangs aluform og bages ved 175° i 50 minutter.

kag xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.271 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 8 g 6%
Kulhydrat 48 g 36%
Fedt 33 g 55%
Alkohol 0 g 3%

Opskriften er til to eller fire personer efter behag. Energiberegningen er for fire personer.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des132.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.