nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Ananaskage

½ dl flydende margarine
½ dl sukker
1 bg past. helæg
2-3 skiver ananas fra dåse
1 dl hvedemel
¼ tsk vanillesukker
¼ tsk reven skal af økologisk citron
2 tsk cognac
¼ tsk bagepulver
1 spsk mandelsplitter

2½ dl ylette eller yoghurt naturel
1½ spsk ahornsirup eller akaciehonning

Margarinen røres med sukker og æg. Ananas i mindre stykker, mel, vanillesukker, citronskal, cognac og bagepulver tilsættes, hvorefter dejen kommes i en smurt 0,5 liters engangs aluform. Mandelsplitter drysses over, og kagen bages ved 175° i 45 minutter.

Ylette/yoghurt naturel afdryppes et par timer i et kaffefilter, røres med ahornsirup eller akaciehonning, og serveres til kagen.

kag xdessert dessertcreme
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.256 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 14 g 11
Kulhydrat 56 g 42%
Fedt 28 g 46%
Alkohol 1 g 1%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ananas fra dåse.

I stedet for at afdryppe ylette eller yoghurt naturel kan den halve mængde græsk yoghurt 2% anvendes.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des136.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.