nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pærer Belle Helene

2 pærer

¼ dl sukker
2 dl vand
¼ stang vanille

50 g mørk chokolade
1 tsk flydende margarine
3-4 spsk kaffefløde

150 g vanilleis
1 spsk tsk mandelsplitter

Pærerne skrælles, halveres, og kernehuset fjernes.

Sukker koges sammen med vand og vanillestang i en gryde. De halve pærer kommes i og koges nogle minutter til de er møre, hvorefter de tages op, afdryppes og stilles til side til de er afkølede.

Chokoladen smeltes i en gryde ved svag varme, margarine og fløde tilsættes og røres sammen med chokoladen.

Pærerne anrettes på tallerkener med vanilleis, overhældes med chokoladesovs drysses med mandelsplitter.

fru xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.945 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 6 g 5%
Kulhydrat 58 g 51%
Fedt 22 g 44%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen er for vanilleis med et fedtindhold på 11 g pr. 100 g is.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des137.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.