nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Valnøddekage med ferskener

50 g valnødder
1 bg past. helæg
3 spsk sukker

1 dl piskefløde
½ spsk Calvados
1-2 tsk sukker
2 halve ferskener fra dåse

En 0,5 liters engangs aluform smøres med margarine og drysses med rasp.

Valnødder blendes med sukker og helæg, hældes i formen og bages ved 175° i 45 minutter, hvorefter kagen afkøles nogle timer.

Fløden piskes, tilsættes Calvados, smages til med sukker og serveres til kagen sammen med de halve ferskener.

kag xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.581 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 11 g 7%
Kulhydrat 37 g 24%
Fedt 46 g 68%
Alkohol 1 g 1%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ferskener fra dåse.

Piskefløden kan uden problemer erstattes med et alternativt produkt som f.eks. Cremefine 21% eller Oma til piskning og mad 26%. Energi indholdet ovenfor er beregnet for piskefløde.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des140.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.