nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Vanillegrød med valnødder

2 tsk flydende margarine
½ spsk ahornsirup
12 halve valnødder

¾ dl grødris
¾ dl vand
3¾ dl mælk
½ stang vanille

Margarine smeltes og røres med ahornsirup. Groft hakkede valnødder tilsættes og vendes i blandingen i et par minutter inden de hældes over på et stykke bagepapir og afkøles. Stilles derefter i køleskabet et par timer.

Ris og vand koges sammen i en gryde med låg et par minutter. Mælk og flækket vanille tilsættes. Grøden koges under omrøring ved svag varme under låg i 35 minutter, hvorefter vanillen tages op.

Serveres lunken drysset med nødderne.

ris xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.346 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 11 g 14%
Kulhydrat 34 g 43%
Fedt 15 g 43%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des142.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.