nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hindbærdessert

3 dl ylette

150 g frosne hindbær
3 spsk sukker

1 tsk vanillesukker
1 bg past. æggehvider

Ylette afdryppes i et kaffefilter i et par timer.

Frosne hindbær kommes i kogende vand, koges i 1-2 minutter, afdryppes, blendes med sukker og passeres gennem en sigte.

Vanillesukker og den afdryppede ylette røres med bærrene. Æggehviderne piskes og vendes i blandingen.

fru xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 814 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 12 g 24%
Kulhydrat 30 g 64%
Fedt 3 g 12%
Alkohol 0 g 0%

Kogning af bærrene beskytter mod smitte fra Norovirus, som kan give Roskildesyge. Læs mere om Norovirus på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des151.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.