nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Marcipankage med hindbær

40 g marcipan
2 spsk sukker
½ stang vanille
2 spsk flydende margarine
1 bg past. helæg

2½ spsk hvedemel
12 halve valnødder

100 g frosne hindbær
2 spsk sukker

150 g vanilleis

Marcipan rives og røres med sukker, korn fra vanillen, margarine og æg til blandingen er klumpfri.

Mel og groft hakkede valnødder tilsættes, hvorefter dejen kommes i en smurt 0,5 liters engangs aluform og bages i ovnen ved 180° i 20 minutter.

Frosne hindbær kommes i kogende vand, koges i 1-2 minutter, afdryppes, blendes med sukker og passeres gennem en sigte.

Serveres med vanilleis.

kag xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.697 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 12 g 7%
Kulhydrat 62 g 39%
Fedt 38 g 54%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen er for vanilleis med et fedtindhold på 11 g pr. 100 g is.

Kogning af bærrene beskytter mod smitte fra Norovirus, som kan give Roskildesyge. Læs mere om Norovirus på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des153.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.