nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Druer i portvin

250 g druer
¼ dl hvid portvin

25 g mørk chokolade
½ dl hakkede hasselnødder

1¼ dl ylette eller yoghurt naturel
¾ spsk ahornsirup eller akaciehonning

Druerne halveres og udstenes. Kommes i en skål og trækker med portvin i 2-3 timer.

Chokolade hakkes og blandes med nødder og druer og kommes i portionsglas.

Ylette/yoghurt naturel afdryppes et par timer i et kaffefilter, røres med ahornsirup eller akaciehonning, og kommes over druerne.

fru xdessert dessertcreme
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.198 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 7 g 10%
Kulhydrat 33 g 47%
Fedt 12 g 38%
Alkohol 2 g 5%

I stedet for at afdryppe ylette eller yoghurt naturel kan den halve mængde græsk yoghurt 2% anvendes.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des154.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.