nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hindbær med flødeost

125 g frosne hindbær
2-3 spsk sukker
25 g light flødeost

1¼ dl piskefløde

Frosne hindbær kommes i kogende vand, koges i 1-2 minutter, afdryppes, moses med en gaffel og røres med sukker og flødeost.

Fløden piskes og vendes i hindbærmosen som derefter fordeles i portionsglas.

fru xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.368 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 4 g 5%
Kulhydrat 22 g 27%
Fedt 25 g 68%
Alkohol 0 g 0%

Kogning af bærrene beskytter mod smitte fra Norovirus, som kan give Roskildesyge. Læs mere om Norovirus på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Piskefløden kan uden problemer erstattes med et alternativt produkt som f.eks. Cremefine 21% eller Oma til piskning og mad 26%. Energi indholdet ovenfor er beregnet for piskefløde.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des156.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.