nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pie med flødeost og honning

1½ dl hvedemel
1 knsp salt
2½ spsk flydende margarine
1-2 spsk koldt vand

75 g light flødeost
½ dl kaffefløde
1½ spsk sukker
¾ spsk akaciehonning
¼ bg past. helæg

60 g Amarena kirsebær

Mel blandes med salt, røres med margarine og vand og stilles i køleskabet i 1 time, hvorefter den kommes i en 14 cm tærteform.

Flødeosten moses med en gaffel og kaffefløde røres i lidt ad gangen. Sukker, honning og æg tilsættes, og cremen hældes i formen.

Stilles i ovnen i 45 minutter ved 185°. Folie lægges over hvis pien bliver for mørk.

Afkøles og serveres med Amarena kirsebær.

div xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.960 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 11 g 10%
Kulhydrat 59 g 51%
Fedt 20 g 39%
Alkohol 0 g 0%

I stedet for Amarena kirsebær kan pien serveres med almindelige dessert kirsebær.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des160.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.