nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Melon med hindbærmos

100 g frosne hindbær
2 spsk sukker

½ dl piskefløde
100 g hytteost

½ melon

Frosne hindbær kommes i kogende vand, koges i 1-2 minutter, afdryppes, blendes med sukker og passeres gennem en sigte.

Fløden piskes, hytteost og hindbær vendes i, og mosen stilles i køleskabet i 30 minutter.

Melonen deles i kvarte, kernerne skrabes ud, og de to kvarte skæres i tynde både hvor skrællen skæres fra, hvorefter melon og hindbærmos anrettes på tallerkener.

fru xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 975 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 7 g 12%
Kulhydrat 26 g 46%
Fedt 11 g 42%
Alkohol 0 g 0%

Kogning af bærrene beskytter mod smitte fra Norovirus, som kan give Roskildesyge. Læs mere om Norovirus på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Piskefløden kan uden problemer erstattes med et alternativt produkt som f.eks. Cremefine 21% eller Oma til piskning og mad 26%. Energi indholdet ovenfor er beregnet for piskefløde.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des164.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.