nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kirsebær med ostecreme

4 stk Ladyfingers (Savoiardi)
2 spsk mandelsplitter
1 glas dessert kirsebær @ 370 g netto

1½ dl græsk yoghurt 2%
100 g light flødeost
2 spsk kirsebærlage
3 spsk flormelis

Ladyfingers knuses, blandes med mandelsplitter, og kommes i portionsglas.

Lagen hældes fra i en skål, hvorefter kirsebærrene afdryppes i en sigte, halveres, og fordeles i portionsglassene.

Græsk yoghurt røres med flødeost, kirsebærlage og flormelis, hvorefter blandingen kommes over kirsebærrene.

Desserten må gerne trække 1-2 timer inden servering.

fru xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.158 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 13 g 10%
Kulhydrat 89 g 70%
Fedt 12 g 20%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des172.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.