nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Tiramisu

1 bg past. æggeblommer
1½ spsk sukker
85 g Mascarpone
1 bg past. æggehvider

1 tsk pulverkaffe
¾ dl kogende vand
2 spsk Marsala
8 stk Ladyfingers (Savoiardi)

1 tsk kakao
1 spsk hakket chokolade

Æggeblommer røres med sukker. Mascarpone tilsættes og det røres sammen til blandingen er jævn. Æggehvider piskes stive og vendes i blandingen.

Pulverkaffe udrøres i kogende vand. Marsala tilsættes, hvorefter Ladyfingers dyppes deri og lægges lagvis med æggeblandingen i en form som passer i størrelsen med 4 Ladyfingers.

Sigtet kakaopulver og hakket chokolade drysses over og desserten stilles i køleskabet 2-3 timer inden servering.

div xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.205 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 8 g 11%
Kulhydrat 27 g 39%
Fedt 14 g 44%
Alkohol 2 g 6%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des176.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.