nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Moccafromage

2½ tsk pulverkaffe
1½ dl kogende vand
2 blade husblas
3-4 spsk sukker
8 halve valnødder
1 spsk rom

1½ dl piskefløde

Pulverkaffe udrøres i kogende vand. Husblas udblødes 5 minutter i koldt vand og smeltes derefter i kaffen når den er kølet lidt af, men stadig varm. Sukker, groft hakkede valnødder og rom tilsættes, hvorefter blandingen afkøles i køleskabet 15-20 minutter til den begynder at stivne.

Fløden piskes og vendes i, hvorefter desserten fordeles i portionsglas og stilles i køleskabet 2-3 timer.

frm xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.856 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 3 g 3%
Kulhydrat 25 g 23%
Fedt 34 g 69%
Alkohol 3 g 5%

Piskefløden kan uden problemer erstattes med et alternativt produkt som f.eks. Cremefine 21% eller Oma til piskning og mad 26%. Energi indholdet ovenfor er beregnet for piskefløde.

Desserten kan eventuelt drysses med ½ spsk chokolade moccabønner

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des177.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.