nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Risengrød

1 dl grødris
1 dl vand
5 dl mælk
¼ tsk salt

½ tsk kanel
1-2 tsk sukker

Vandet bringes i kog, risene drysses i og koges 1-2 minutter under omrøring. Mælken tilsættes og bringes langsomt i kog, hvorefter der skrues ned til meget svag varme, og grøden koges i 35 minutter under låg med jævnlig omrøring. Salt drysses i når grøden er færdigkogt.

Grøden afkøles 20-30 minutter inden den serveres med kanel og sukker.

ris xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.148 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 11 g 17%
Kulhydrat 47 g 69%
Fedt 4 g 14%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des178.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.