nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Ris med druer

½ dl grødris
3½ dl mælk
½ stang vanille
1 spsk sukker

150 g grønne druer

1½ dl piskefløde

Ris, mælk og flækket vanille kommes i en gryde og koges under låg ved svag varme i 35 minutter. Vanillestangen tages op, sukker røres i grøden, som derefter stilles til afkøling.

Druerne halveres og stenene fjernes.

Fløden piskes til skum hvorefter grøden blandes med flødeskum og druer og serveres i portionsglas.

ris xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.095 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 9 g 8%
Kulhydrat 43 g 35%
Fedt 32 g 57%
Alkohol 0 g 0%

Piskefløden kan uden problemer erstattes med et alternativt produkt som f.eks. Cremefine 21% eller Oma til piskning og mad 26%. Energi indholdet ovenfor er beregnet for piskefløde.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des180.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.