nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Jordbær-melon dessert

1½ dl ylette

250 g melon
250 g jordbær
1 spsk citronsaft
1½ spsk rørsukker
½ stang vanille

75 g vanilleis

Ylette afdryppes i et kaffefilter i et par timer.

Melonen deles, kernerne skrabes ud, skrællen skæres fra, og melonen skæres i terninger. Blandes i en skål med halve jordbær og overhældes med citronsaft rørt med rørsukker og korn fra vanillen, og trækker i 30 minutter.

Isen optøs delvis, røres blød og blandes med afdryppet ylette.

sae xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.012 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 7 g 12%
Kulhydrat 38 g 64%
Fedt 6 g 24%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen er for vanilleis med et fedtindhold på 11 g pr. 100 g is.

Sæson for friske jordbær er maj - august.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des181.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.