nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Marcipanis med kirsebær

25 g marcipan
½-¾ dl Amarena kirsebær

1 bg past. æggeblommer
1 spsk sukker
1½ dl piskefløde

Marcipanen rives. Kirsebærrene afdryppes i en sigte og skæres i kvarte.

Æggeblommer røres godt med sukker og marcipan. Fløden piskes og vendes med æggemassen. Kirsebærrene tilsættes og blandingen hældes i en 0,9 liters engangs aluform som stilles i fryseren 4-5 timer.

Tages ud af fryseren og stilles i køleskabet ½ time før servering.

iss xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.191 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 6 g 5%
Kulhydrat 37 g 29%
Fedt 38 g 66%
Alkohol 0 g 0%

I stedet for Amarena kirsebær kan desserten tilberedes med almindelige dessert kirsebær, hvor der så skal anvendes 1 dl, da de ikke har helt så meget smag som Amarena kirsebær.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des183.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.