nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hindbær med ferskener

1 dl havregryn
1 spsk sukker

2 halve ferskener fra dåse
250 g friske hindbær

3 dl græsk yoghurt 2%
1 spsk ahornsirup

Havregryn og sukker blandes og ristes på en tør pande under hyppig omrøring i 2-3 minutter. Blandingen stilles til side ca. 30 minutter til den er afkølet.

Ferskener skæres i små terninger og kommes lagvis i portionsglas med hindbær, havregrynsblandingen og græsk yoghurt rørt med ahornsirup.

sae xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.351 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 14 g 17%
Kulhydrat 51 g 64%
Fedt 7 g 19%
Alkohol 0 g 0%

Sæson for friske hindbær er juni - oktober.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ferskener fra dåse.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des184.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.