nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kirsebærdessert

175 g friske kirsebær
25 g marcipan

¾ dl havregryn
2 spsk hvedemel
2 spsk sukker
¼ tsk bagepulver
¼ dl flydende margarine
1 bg past. helæg

1½ dl syrnet fløde
1 spsk ahornsirup
½ stang vanille

Kirsebærrene udstenes, f.eks med en hårnål, og lægges i et lag i bunden af et ovnfast fad. Marcipan rives og drysses over.

Havregryn, mel, sukker og bagepulver blandes i en skål. Margarine og æg tilsættes og massen fordeles over kirsebærrene.

Fadet stilles i ovnen ved 200° i 25 minutter, tages ud og stilles til afkøling 30-40 minutter.

Syrnet fløde røres med ahornsirup og vanillekorn og serveres til den lunkne dessert.

sae xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.927 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 11 g 10%
Kulhydrat 47 g 41%
Fedt 25 g 49%
Alkohol 0 g 0%

Sæson for friske kirsebær er juli - august.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des185.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.